A németországi  Gelita Health Gmbh a kollagénkészítmények egyik vezető gyártója, termékeit világszerte ismerik. Székhelye Eberbach-ban található, a kutatás, illetve a gyártás több mint 20 telephelyen folyik.

A Gelita már több évtizede kimagasló szakmai háttérrel állítja elő a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő kollagénkészítményeket.

 

Az életminőség javítását célzó kutatásaikat, fejlesztéseiket számos díjjal ismerték el.

ch-alpha-ember

Innovatív termékeik és a kollagénpeptidek előállítása során alkalmazott magas minőségű technológiai folyamatok elismeréseképpen 2017-ben a németországi TOP 100 vállalat közé kerültek.

A Fortigel® kollagénpeptidet a neves kutatócég, a Forst & Sullivan már 2008-ban „Az év legjobb egészségügyi alapanyaga”  („Health Ingredienet of The Year”) címmel tüntette ki.

A kollagén egy rostos szerkezetű fehérje, ez adja a kötőszövetek struktúráját, kitölti a sejtek közötti teret, fő szerepe a rugalmasság és az összeköttetés biztosítása.

És ami a mozgékonyság szempontjából a legfontosabb: a kollagén 70 %- ban az ízületek összetevője is.

Az ízületekben lévő kollagén felel az ízületek rugalmasságáért és azért, hogy a porcok anyagcseréje optimális legyen. Fontos szerepet játszik  az ízületi porc és az ízületi tok újjáépítésében – mennyisége azonban a korral csökken, a porcszövetek vékonyodnak, idővel elkopnak.  

Az ízületkímélő életmód jelentős kiegészítője lehet a folyékony hidrolizált ízületi kollagén fogyasztása, amely nemcsak felhalmozódik a porcszövetben, hanem beindítja a porcok saját kollagéntermelését is.

 
A bioaktív kollagénpeptid kisebb molekulamérete miatt a nem hidrolizált kollagénnel szemben könnyebben és tökéletesebben szívódik fel a szervezetben, gyorsabban jut el a porcokba és a szövetekbe.
 

A németországi  Gelita Health Gmbh szakemberei a modern technológia segítségével a hosszú láncú kollagént egy szabadalmaztatott eljárás során peptidekre bontották, és kiválasztották azokat a peptid szekvenciákat, amelyek biológiailag igen jól hasznosulnak és elfogyasztás után már rövid időn belül eljutnak az ízületeket alkotó szövetekbe. 

 

A CH-Alpha® 1 napi adagja magas dózisban tartalmaz Speciális Bioaktív Kollagén Peptid®-etFortigel®-t , 1 ivóampullában 10 000 mg folyékony ízületi kollagénpeptid található.

 

A Gelita Health Gmbh termékei a kollagénkészítmények legmagasabb szintjét képviselik – köszönhetően annak, hogy több éves tapasztalat és páratlan tudományos háttér áll mögöttük.

 

A CH-Alpha® megvásárolható gyógyszertárakban, viszonteladó partnereinknél vagy megrendelhető online is:

 

                       Érdekel a CH-Alpha®