Fájnak az ízületei és nehéz a mozgás?
Mozgásszervi panaszok kínozzák?
Az ízületi fájdalom rendkívül megkeserítheti mindennapjainkat..

Járjon egy lépéssel a fájdalom előtt!

Gyakran ismételt kérdések

 

 Mi  a kollagén?

A kollagén az izmok, ízületek, inak, porcok, szalagok és csontozat természetes összetevője. A kollagén az a fehérje, mely támogatja a test elsődleges szöveteinek struktúráját, biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát, fejlődését.

Mik a kollagénpeptidek?

A bioaktív kollagénpeptidet a kollgénből állítják elő, speciális eljárással. A közönséges kollagénnel szemben könnyebben  és tökéletesebben szívódik fel a szervezetünkben,  gyorsabban jut el a porcokba és  a szövetekbe,   mint az egyszerű kollagén. Az ízületi problémák kezelésekor ezért elsősorban ezeket ajánljuk.

 

 

 

ch-alpha-doboz

 

Ki a CH-Alpha® gyártója?

A gyártó a németországi Gelita Health Gmbh ,  már  több éve, kimagasló szakmai háttérrel állítja elő a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő kollagénkészítményeket.

A németországi /Eberbach/ székhelyű   nemzetközi koncern egyik világvezető a magas minőségű kollagéntermékek,  kollagénpeptidek előállításában,.

 

Hol kapható  a CH-Alpha® ?

 A CH-Alpha® -t  gyógynövényboltokban vagy  gyógyszertárakban is meg lehet vásárolni, vagy  az http://egeszsegesizuletek.hu/ webáruházban lehet megrendelni.

 

Lehet-e hosszabb ideig is szedni a CH-Alpha®-t?

 A CH-Alpha® fogysztása során nem észleltek semmilyen kellemetlen  mellékhatást, ezért a termék hosszútávon is fogyasztható. Fogyasztása terhes vagy szoptató nők és gyerekek számára nem alkalmas, mivel a készítmény hatásait ilyen személyeken etikai okok miatt nem tesztelték.

 

Mivel a porcállomány növekedése lassú folyamat, ezért a készítmény  fogyasztása  legalább 3 hónapig javasolt.