Az ajánlat hamarosan lejár!

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mp

Töltse le tanulmányunkat az Egészséges Ízületek 5 titkáról és ​két ajándékot is adunk Önnek - egy ingyenes CH-Alpha® Ízületi Gélt és egy 1000 Ft-os kupont is!

Ingyenesen letölthető tanulmányunk számos hasznos információt tartalmaz arról, hogyan előzheti meg az ízületi kopást és hogyan maradhat hajlékony egy életen át.

Az artrózis sajnos gyakoribb betegség, mint gondolná.

A fejlett országokban ez az ízületi problémák és a rokkantság fő oka. Ráadásul az első jelei már egészen korán, akár a harmincas években jelentkezhetnek. Szinte észrevétlenül alakul ki, de mégsem reménytelen a megelőzéséért folytatott küzdelem. Hogyan küzdhet Ön is ellene? Az egyik legfontosabb, amit mindenképp megtehet, hogy alaposan tájékozódik, és hiteles, lényegretörő információt keres arról, mit tehet az egészséges ízületekért.

Kiadványunkból kiderül, mik azok a fontos tudnivalók, melyek észben tartásával sikerrel veheti fel a harcot a porckopással szemben. Többek között ezekre a kérdésekre kaphat választ:

  • Hogyan kellene működniük az egészséges ízületeknek?
  • Milyen életmódbeli tényezőkre kell figyelnie, ha szeretné kímélni ízületeit?
  • Miért fontos a kollagén a porcoknak, és miért nem mindegy, hogy milyen kollagént választ?
  • Mit kell tudnia a tiszta, speciális ízületi kollagénről, a FORTIGEL®-ről?
  • Hogyan teheti könnyedén életmódja részévé az ízületekről való gondoskodást?

Ha szeretné tudni, hogyan előzheti meg idejekorán az ízületi kopás kialakulását, akkor ezekről az ismeretekről nem szabad lemondania.

Most ajándék ​ Ízületi Gélt és kupont is kaphat!

A németországi Gelita Health Gmbh által gyártott CH-Alpha® Ízületi Gél hatékonyan csökkenti az ízületi gyulladást, oldja az ízületi merevséget és javítja a mozgásfunkciókat. A gél kollagénen kívül számos olyan gyógynövényt is tartalmaz, amelyek erős gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással bírnak. Az ízületi gélt igény szerint naponta egyszer vagy többször is használhatja a fájó ízületeire.

És ha most tölti le a tanulmányunkat, két kupont is kap tőlünk - az  1000 Ft értékű kupont bármelyik termékünk vásárlásakor felhasználhatja, a másik kuponnal pedig a 3995 Ft-os CH-Alpha® Ízületi Gél ingyen lehet az Öné, ha legalább 8000,- Ft értékben vásárol a webáruházunkban. A kuponkódokat az e-könyv letöltése utáni e-mailben küldjük el Önnek.

"Amióta a CH-Alpha® Ízületi Gélt használom, nem szükséges fájdalomcsillapító tablettákat szednem. Kevés kell belőle és többször is alkalmazható naponta. Elsősorban a vállamra és a derekamra használom, de a térdeimben jelentkező fájdalmakat is remekül enyhíti. ..."

Békési István, Budapest

" A CH-Alpha® Ízületi Gél szinte teljes mértékben megszüntette a fájdalmat a derekamban és a vállaimban. Én rendszeresen használom a mindennapokban, és mindenkinek ajánlom, aki gyakran küszködik derék, váll vagy egyéb fájdalmakkal..."

Farkas Sándorné, Győr

Ez a kedvező ajánlat csak december 19-ig érvényes!

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mp

Hová küldhetjük az e-bookot és az ajándékokat?

Töltse le most tanulmányunkat, és mellé kuponkódokat is kap, ​így  a 3995 Ft-os CH-Alpha® Ízületi Gél ingyen lehet az Öné, ha a webshopunkban vásárol.​ A kuponkódokat az e-könyv letöltése utáni e-mailben küldjük el Önnek.

2018 - ch-alpha.hu - Adatvédelmi elveink