Forgalmazók

CH-Alpha®

speciális Bioaktív Kollagén Peptidek® az ízületek számára

Ha ízületeink épek,öröm a mozgás.

Rugalmasságukról a kollagén gondoskodik, mely a porcok természetes összetevője. Idősebb korban, túlsúly esetén vagy rendszeres túlterhelés mellett a porcok elhasználódhatnak. A CH-Alpha® speciális peptidekre bontva, a szervezet számára jól hasznosítható formában tartalmazza az ízületi kollagént.

A CH-Alpha® gyártója a világszerte elismert német GELITA Health GmbH, a kollagénkészítmények szakértője.

​CH-Alpha® – a folyékony hidrolizált ízületi kollagén

A CH-Alpha® termékek fő összetevője a porcok újjáépítésében fontos szerepet játszó Speciális Bioaktív Kollagén Peptid®, a Fortigel®. 

A Speciális Bioaktív Kollagén Peptid® más, mint a többi kollagén.

Az enzimes hidrolízis során az ízületi kollagént kis szakaszokra, peptidekre bontják. Megváltozott szerkezete, kisebb molekulamérete révén biológiailag jól hasznosul, könnyebben beépül az ízületeket alkotó szövetekbe, sejtekbe és táplálja azokat.

A Fortigel® az elismert német világcég, a GELITA HealthGmbH több éves tudományos kutatására alapozott szabadalma.

Tapasztalatoka CH-Alpha®-val kapcsolatban

A CH-Alpha© termékekben található Fortigel® és a porcszövet anyagcseréje közötti összefüggést klinikai vizsgálatok* is alátámasztják. A tapasztalatok szerint a hidrolizált kollagénpeptid már rövid időn belül felszívódik, és nem csak felhalmozódik a porcokban, hanem serkenti a porcok saját kollagénszintézisét is.

Egy 2011-ben publikált, randomizált, kettős vak vizsgálat** során (melyet a Tufts Medical Center szakemberei a Harvard Egyetemmel együttműködésben végeztek) a térdízületi porckopásban érintett résztvevők egy része 10 gramm speciális kollagénpeptidet kapott, a másik csoport placebót. Az 1., 24. és 48. héten végzett MRI-vizsgálat során a Speciális Kollagén Peptideket® fogyasztók esetében a porcszövetet alkotó szövetek szerkezetében jelentős pozitív változást tapasztaltak.

Miért igénylik ízületeink a kollagént?

A kollagén egy rostos szerkezetű, többféle típusú fehérje, mely testünk 30%-át alkotja, fő szerepe a szerkezet, a rugalmasság, az összeköttetés biztosítása.

Ez a fehérje adja a kötőszövetek struktúráját, kitölti a sejtek közötti teret, gondoskodik a bőr feszességéről, ott van a csontokban, az erekben, az inakban.

És ami a mozgékonyság szempontjából a legfontosabb: a kollagén 70%-ban az ízületeknek is az összetevője.

Az ízületek biztosítják a csontok kapcsolódását és mozgását, az ízületi végeken található porcok pedig azt, hogy a csontvégek fájdalom és súrlódás nélkül mozogjanak.

Hétköznapi mozdulataink, mint a hajolás, a fordulás vagy a lépcsőzés mögött a váll-, térd- és csípőízületek vagy éppen a csigolyák közti porckorongok összehangolt munkája áll.

Az ízületekben lévő kollagén felel a rugalmasságért és azért, hogy a porcok anyagcseréje optimális legyen.

A kollagén mennyisége azonban a korral csökken, a porcszövetek károsodnak, a porcok vékonyodnak, elhasználódnak, végül elkopnak.

Mikor lehet szükség az ízületek támogatására?

Minden olyan esetben, amikor az ízületek túlzott igénybevételnek vannak kitéve:

  • idősebb életkorban
  • már kialakult ízületi panaszoknál
  • súlytöbbletnél
  • intenzív sportoláskor
  • vagy fizikai megterhelés esetén.

Hogyan járhat ízületei kedvében?

Az életmódbeli változások, a rendszeres, mértékletes mozgás szerepe felbecsülhetetlen. Minél többet leadunk a plusz kilókból, és növeljük (vagy túlterhelés esetén csökkentjük) a fizikai aktivitást, annál kevesebb teher nehezedik ízületeinkre.

A megfelelő táplálkozás is a porcok javát szolgálja. Választhatunk kollagénben gazdag ételeket (jellemzően egyes húsok, valamint állati bőr, porcok) vagy olyan élelmiszereket, melyek a kollagéntermelést serkentik (főként magas C-vitamin-tartalmú gyümölcsök, zöldségek). Míg azonban utóbbiakat könnyű beilleszteni az étrendbe, az állati eredetű kollagént már kevésbé.

Az életkornak és évszaknak megfelelő mennyiségű víz fogyasztása is elengedhetetlen, hiszen a porcok egy része a porcok kenőanyaga, az ízületi folyadék révén nem más, mint víz.

Az életmódváltás kiegészítője lehet a folyékony hidrolizált ízületi kollagén fogyasztása, mely eljut egyenesen a porcokba is.

A CH-Alpha® az ízületi kollagénkészítmények legmagasabb szintjét képviseli – köszönhetően annak, hogy 135 éves tapasztalat és páratlan tudományos háttér áll mögötte.

Német csúcstechnológia a CH-Alpha® mögött

A Gelita Health Gmbh a kollagénfehérjék vezető gyártója, termékeit világszerte ismerik. Székhelye Eberbachban található, a kutatás, illetve a gyártás több mint 20 telephelyen folyik. A folyékony bioaktív kollagénpeptid legnépszerűbb termékeik egyike.

Az életminőség javítását célzó kutatásaikat, fejlesztéseiket számos díjjal ismerték el.

  • Innovatív termékeik és a kollagénpeptidek előállítása során alkalmazott magas minőségű technológiai folyamatok elismeréseképpen 2017-ben a németországi TOP 100 vállalat közé kerültek.
  • A Fortigel®-t a neves kutatócég, a Frost & Sullivan 2008-ban „Az év legjobb egészségügyi alapanyaga” („Health Ingredient of The Year”) címmel tüntette ki.

A CH-Alpha® kiváló kiváló minőségét és megbízhatóságát a tudományos háttér mellett az is garantálja, hogy többszörös bevizsgálási folyamaton esik át.

A gyártási folyamat az ISO 9001 (International Organization for Standardization), a GMP (Good Manufacturing Practice), az IFS (International Food Standard) és a HACCP (Hazard Analysis of the Critical Control Point) minőségirányítási rendszerek előírásainak megfelelően történik.

Elhoztuk Önnek az innovációkat

A német Gelita Health Gmbh termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója cégünk, az Atrima Group kft.

Fontos számunkra, hogy Ön elégedett legyen a termékek minőségével, szállításával. Ha kérdése merült fel a CH-Alpha® megrendelésével, használatával, vagy fő összetevőjével, a Speciális Bioaktív Kollagén Peptidekkel® kapcsolatban, írjon nekünk az office@atrima.hu e-mail címre.

A CH-Alpha® termékek

A CH-Alpha® ivóampulla és a bőrre kenhető CH-Alpha® Ízületi-Gél használata kiegészíti egymást.

CH-Alpha®ivóampulla

1, 2 vagy 3 dobozos csomagban

1 db ivóampulla biztosíthatja az ízületek napi kollagénszükségletét.

A CH-Alpha® 1 napi adagja magas dózisban tartalmaz Fortigel®-t, egy 1 ivóampullában 10 000 mg ízületi kollagénpeptid és a megfelelő kollagénképzéshez hozzájáruló 60 mg C-vitamin található.

Fogyasztása legalább 3 hónapig javasolt, fokozott folyadékbevitel mellett.

Kúraszerű, hosszú távú alkalmazása is lehetséges.

Nem tartalmaz E-számú, illetve allergén összetevőket, könnyen emészthető.

CH-Alpha®ízületi gél

Hidrolizált kollagént és speciális gyógynövénykivonatokat*** tartalmaz.

***Boswellia serrata (tömjén) kivonat, Zingiber officinale gyökér (gyömbér) kivonat, Arnica montana virág kivonat

A géllel akár naponta akár többször is bekenheti térdét vagy csípőjét.

Vélemények

„Nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy már Magyarországon is kapható a CH-Alpha, a harmadik dobozt már itthon vásároltam meg az internetről, ahogy megrendeltem másnapra itt volt és nagyon jó, hogy nem kell körülményesen külföldről küldeni.” – (Bokros Erzsébet, Tatabánya)

„Tudom, hogy a betonon való futás intenzívebben károsítja a lábízületeimet, sokáig kerestem erre valami megoldást. Hosszútávfutó vagyok, 2014-ben részt vettem a Heidelbergi maratonon, aminek egyik szponzora a CH-Alpha® gyártója, a Gelita Health volt. Itt találkoztam először ezzel a termékkel. Előtte más készítményekkel is próbálkoztam, de ez bizonyult a legjobbnak.”  – (Gabriel Mauer, Heidelberg)

​„Most már beiktattam a napi rendszeres sétát és a szobabiciklizést is az életembe, ezzel néhány kiló súlyfeleslegtől is sikerült megszabadulnom, ami szintén sokat segített a térdeimnek.” – (Dóczy Ilona, Székesfehérvár)

„A fiatalabbaknak is ajánlom a termék fogyasztását, főleg, ha intenzíven sportolnak, vagy rendszeresen végeznek valamilyen erős fizikai aktivitást.” – (Kiss Róbert, Budapest)

„Most már Magyarországon vásárolom meg a készítményt, amit pozitív tapasztalataim alapján mindenkinek őszintén ajánlok.”  – (Viszlay Sándorné, Sopron)

„ Már több hete szedem a folyékony ízületi kollagént, és eddigi tapasztalataim alapján igencsak meg vagyok elégedve vele. ​Nekem nagy segítség, hogy itthon is kapható a CH-Alpha® és gond nélkül bármikor be tudom szerezni​.”  – (Váradi Lajosné Katalin, Budapest)

„Örülök, hogy rátaláltam erre a készítményre, én biztosan rendszeresen fogom fogyasztani a későbbiekben is és másoknak is csak ajánlani tudom.” – (Gere Mihályné, Szombathely)

„Nagyon szeretek kertészkedni is, de már a kertbe sem volt kedvem kimenni, mert lépcsőn járáskor nagyon fájtak a térdeim. Én eddig sokféle porcerősítőt, fájdalomcsillapító krémet is kipróbáltam már, de ezek nem igazán segítettek. Ekkor hallottam a barátnőmtől a CH-Alpha®-ról, aki a férjével együtt már a második dobozzal fogyasztotta, és mindketten nagyon jó tapasztalatokról számoltak be a készítménnyel kapcsolatban.”  – (Marton Istvánné Ilona, Eger)

Ön is szívesen kipróbálná?

Pár kattintással megrendelheti csomagját!

Szeretne többet tudni arról, mi állhat az ízületi panaszok hátterében?

Kérje tájékoztató kiadványunkat!

[tcb-script type=”text/javascript”]var uniqueId = 1798811561475549,listId = 82765,formId = 179881,iwidth=420,mmDomain=’salesautopilot.s3.amazonaws.com’,secondMMDomain=’sw.marketingszoftverek.hu’,spancont=false,secure=(‘https:’ == document.location.protocol)?true:false;[/tcb-script][tcb-script type=”text/javascript” src=”https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.14.min.js”][/tcb-script]

Gyakran feltett kérdések

Miért van szükség arra, hogy ízületeinket megóvjuk?

Testünkben 143 ízület található, legfontosabb szerepük, hogy csökkentsék a csontjainkat érő erőhatásokat és biztosítsák köztük a súrlódásmentes kapcsolatot. Az ízületek és az őket beborító porcok anyaga II-es típusú, ízületi kollagén. Az életkor, a túlsúly, vagy a sport miatt igénybe vett ízületek kevésbé képesek ellátni feladataikat, támogatásra van szükségük.

Milyen készítmény a CH-Alpha©?

A CH-Alpha® szabadalmaztatott eljárással előállított folyékony Speciális Bioaktív ​Kollagén Peptideket®  tartalmaz​.

Mennyi a napi ajánlott adagja?

A napi adag 1 ampulla 10 000 mg kollagénpeptidet és 60 mg C-vitamint tartalmaz. A csomagolás 30 ivóampullát (25 ml/db tartalmaz).

Hogyan juthatok hozzá a CH-Alpha© termékekhez?

Megvásárolhatja webáruházunkban vagy viszonteladóinknál is.Webáruházunkban bankkártyával, banki átutalással és utánvéttel is fizethet. A megrendelt termékeket a vásárlási értéktől függetlenül Magyarország egész területére házhoz szállítjuk GLS Futárszolgálattal. A szállítási költség 985 Ft, 2 vagy több doboz CH-Alpha ivóampulla megrendelésénél vagy 25 000 Ft fölött ingyenes. Szállítási idő: 2-3 munkanap

Gyártó: GELITA Health GmbH , Uferstr. 7, 69412 Eberbach, Németország,

Forgalmazó: Atrima Group Kft. , 1136 Budapest,Tátra u. 5, office@atrima.hu, tel.: +36 705915 621

©Atrima Group Kft. 2019