Ízületeink és porcaink minden nap terhelésnek vannak kitéve

Ízületeinket arra tervezték, hogy egészséges mértékben terheljük őket. Ám a fájdalommal járó ízületi problémák gyakran megnehezítik az olyan mindennapi tevékenységeket is, mint a lépcsőzés, séta vagy a sportolás.

A porckopás nem hirtelen alakul ki, sokáig észrevétlen maradhat

Az ízületi porckopás sajnos már szinte népbetegség, a fejlett országokban manapság ez a rokkantság egyik leggyakoribb oka.A becslések szerint ma Magyarországon minden harmadik 45 év feletti felnőttnek térdízületi porckopása van, és minden ötödik ember él csípőízületi kopással. 55 éves kor felett már a lakosság több, mint 80%-ára jellemző valamilyen kopásos ízületi betegség, 70 év felett pedig 90% is lehet a kopásban érintettek száma.Az artrózis (porckopás) lassan, észrevétlenül előrehaladó folyamat, nem hirtelen alakul ki. A jelentkező tünetek időben elkezdett kezelése azonban mindennél fontosabb.

Az Ön ízületei milyen állapotban lesznek pár év múlva? Attól függ,  mit tesz meg értük.

Az alábbi kérdések segítenek, hogy  felmérje, milyen  állapotban vannak az ízületei:

 • Érez ízületi merevséget, fájdalmat reggelente?
 • Okoz gondot lépcsőzés, séta vagy esetleg sportolás közben az ízületi fájdalom?
 • Gyakran nyilall, fáj, hasogat a térde, a válla, a dereka?
 • Megérzik ízületei a hűvösebb időt?
 • Recsegnek, ropognak, kattognak az ízületei, ha mozog?
 • Több mint 5 kg túlsúlya van?

Minél több kérdésre válaszolt igennel, annál nagyobb az esélye, hogy az ízületei már nem a legjobb állapotban vannak, sőt fönnállhat annak is a veszélye, hogy megfelelő kezelés nélkül azok közé fog tartozni, akiknek az ízületi fájdalommal, mozgáskorlátozottsággal járó artrózis akár már néhány éven belül jelentősen ronthatja az életminőségét. Vagy már sokkal hamarabb… Öntől is függ, hogy így lesz-e.

Ízületeinek egészségenem várhat

Tény, hogy az ízületi kopás kialakulásában, majd előrehaladásában fontos szerepet játszik az ízületek fokozott terhelése, az életvitel,  a genetikai örökség és  éveink számának növekedése is.

De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy Önnek tétlenül kellene néznie, hogy az ízületi kopás megfossza a mozgékonyságától.

Mi nem tudunk Ön helyett megdolgozni sem az artrózis megelőzéséért, sem a kezeléséért.

Csak tanácsolhatjuk, hogy:

 • Őrizze meg optimális testsúlyát, mert ezzel jelentősen tehermentesíti az ízületeit
 • Rendszeresen mozogjon, mert a mozgás pozitív hatása az ízületek egészségére is felbecsülhetetlen
 • Éljen stresszmentesen, mert a folyamatos feszültséggel párosított, mozgáshiányos, ülő életmód a porckopás melegágya
 • Táplálkozzon kiegyensúlyozottan, mert a megfelelő tápanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat az ízületek is meghálálják

Ezek egyikét sem tudjuk Ön helyett megtenni.

De tudunk olyan természetes kezelést, amelyik speciális ízületi  kollagént biztosít az artrózis következtében károsodott vagy sérült ízületi porcszöveteknek.

Egészségeséletmód

ízületi kollagén

örömteli mozgás 

az örömteli mozgás titka

A CH-Alpha® termékek fő hatóanyaga a FORTIGEL® – az ízületi kollagénpeptid.

„SIMA” KOLLAGÉN

 • Hosszú láncú aminosavakból áll
 • Nem biztos, hogy minőségi eljárással, minőségi proteinből készül
 • Nagy molekulájú, hasznosulása a szervezetben kevésbé hatékony

BIOAKTÍV FORTIGEL®

 • Hidrolizált rövid láncú fehérjéből, speciális kollagénpeptidekből áll
 • Szabadalmazott, enzimes hidrolízissel készül, a legjobb minőségű alapanyagból
 • Bioaktív, a porc számára rendkívül jól hasznosítható

A FORTIGEL® különlegessége az is, hogy már röviddel az elfogyasztás után felszívódik a bélben, majd felhalmozódik az ízületi porcokban.

Gondoskodjon  ízületeiről CH-Alpha® termékekkel

Elsősorban akkor ajánljuk, ha:

 • Már jelentkeztek Önnél az ízületi porcok kopásának első jelei, és enyhítené a kellemetlen tüneteket.
 • Szeretné javítani az érintett ízületek állapotát, elősegíteni a porcok regenerálódását, növelni a porcsejtek kollagénszintézisét.

És akkor is, ha:

 • Nehéz fizikai munkát végez és kezelni szeretné az egyoldalú megterhelés okozta károkat ízületeiben.
 • Sportol és szükséges a fokozott terhelés miatt regenerálni ízületeit.
 • Túlsúly következtében kialakult ízületi problémáit kezelné.

CH-Alpha 1 dobozos csomag

15.980 Ft helyett14.930 Ft-ért

CH-Alpha Ízületi-Gél

​4.595 Ft helyett3.995 Ft-ért

CH-Alpha Duo csomag

21.575 Ft helyett18.480 Ft-ért

További Információ a termékek használatáról

CH-Alpha 1 dobozos csomag1 x 30 db – 25 ml-es ivóampullaNapi 1 db ivóampulla CH-Alpha® fogyasztása fedezi az ízületek kollagénszükségletét és segít visszanyerni a mozgékonyságot. Hogyan alkalmazza? A legjobb, ha reggeli közben vagy utána fogyasztja el, fokozott folyadékbevitel mellett. Az ivóampullát rázza fel.Alkalmazását kúraszerűen, legalább 3 hónapig folyamatosan ajánljuk, mivel a porcállomány növekedése lassú folyamat. Kellemetlen mellékhatása nem ismert, hosszú távon is alkalmazható. A javasolt napi adagot ne lépje túl.Miből áll? Magas hatóanyagtartalom jellemzi, az elfogyasztás után röviddel hasznosul.1 ivóampulla tartalma: 10 000 mg kollagénpeptid / Fortigel® + 60 mg C-vitamin.Gondosan kiválasztott természetes alapanyagokból készül.A szervezet számára jól hasznosítható, hidrolizált formában tartalmazza a kollagént.

CH-Alpha® Ízületi-GélKiszerelés: 75 ml gélA CH-Alpha® Ízület-Gél az ivóampulla ideális kiegészítője, ízületi és mozgásszervi bántalmak kezelésére ajánljuk. Hogyan alkalmazza? Igény szerint naponta többször is használhatja. Bőségesen kenjen belőle az érintett ízületek, izmok területére (pl. térd, csípő) és körkörös mozdulatokkal masszírozza be, amíg teljesen be nem szívódik. Rendszeres használata javasolt. Kizárólag külsőleg, tiszta és sérülésmentes bőrfelületen alkalmazható. Miből áll? Hidrolizált kollagénből és további értékes természetes összetevőkből.Hidrolizált kollagén – Fortigel®Boswellia serrata (tömjén) kivonat – gátolja az ízületi gyulladást, csökkenti az ízületek duzzanatát. Zingiber officinale gyökér (gyömbér) kivonat – erős gyulladáscsökkentő.Arnica montana virág kivonat – hatásos gyulladás- és fájdalomcsökkentő.

CH-Alpha Duo csomagtartalma: 1 doboz CH-Alpha 1 30 db-os ivóampulla + 1 db CH-Alpha Ízületi-GélSzerezze be most, és ezzel nem csak belülről táplálja az ízületeit, hanem még a géllel is kiegészítheti a kezelést

Az ízületi kollagén a porcok számára rendkívül jól hasznosítható.

Az ivóampulla és a gél egyaránt praktikus kiszerelésű, használata kényelmes és gyors, könnyen beillesztheti a mindennapjaiba.

Német innováció a CH-Alpha® mögött

Gelita AG – A TOP 100 német vállalat között

A CH-Alpha® gyártója a németországi Gelita Health Gmbh, természetes, minőségi kollagéntermékeiről ismert világszerte.

2017-ben a 4. German SME Summit-on, Essenben vehették át a németországi TOP 100 vállalatnak járó elismerést, kitűnő szakmai teljesítményükért, innovatív termékekért, valamint a magas minőségű kollagénpeptidek előállítása során alkalmazott technológiai folyamataikért.

FORTIGEL® – „Az év legjobb egészségügyi alapanyaga”

A cég kutatói forradalmi eljárásukkal a hosszú láncú kollagént speciális enzimes hidrolízissel kollagénpeptidekre bontották. Ezáltal sikerült elkülöníteniük azokat a peptid szekvenciákat, amelyek az ízületekben biológiailag rendkívül jól hasznosulnak. A FORTIGEL® jelentőségét jól mutatja, hogy a neves Frost & Sullivan Intézet „Az év legjobb egészségügyi alapanyaga” („Health Ingredient of The Year”) címmel tüntette ki 2008-ban.Számos klinikai vizsgálat készült arról, hogy a CH-Alpha®-ban jelenlévő Fortigel® bioaktív kollagénpeptidek milyen hatással vannak az ízületi porcszövetre, az ízületi tokra és a kenőanyagként szolgáló ízületi folyadék újratermelődésére:

3 hónapos Fortigel® kollagénkúra hatása az ízületi porcszövetre*

Egy 2007-es tanulmány során úgy találták, hogy a FORTIGEL® kúraszerű fogyasztása jelentős mértékben növeli a porcszövet-anyagcserét és ezáltal elősegíti a károsodott porcok regenerálódását * /*Oesser et. al. ( 2007) Osteoarthritis Cartilage 15: C61-C62.94/

Látványos változás 48 hét alatt a térdízületek állapotában*

A Tufs Medical Center kutatása során, melyben 30 térdízületi artrózisban szenvedő beteg vett részt, a résztvevőket véletlenszerűen két csoportra osztottak. Az egyik csoport 48 héten keresztül napi 10 g CH-Alpha®-t kapott, a másik placebót.* /*T.E. McAlindon et.al. /Osteoarthritis and Cartilage 19 (2011) 399-405/

Hogy dönt, mozgékony marad?

A mozgás öröme hozzátartozik a mindennapokhoz. Ha ügyel arra, hogy testsúlya optimális legyen,  kiegyensúlyozottan, egészségesen táplálkozik és gondoskodik ízületei megfelelő regenerálásáról, nagy eséllyel elkerülheti, hogy a meglévő ízületi problémái később még súlyosabbá váljanak.

Legyen olyan az életminősége, amilyet kíván magának! Telis-tele fizikai aktivitással, vidámsággal és felhőtlen, családja körében töltött perccel.

Ne várja meg a visszatérő, komoly fájdalmakat, sem azt, hogy már a legegyszerűbb mozgások is nehézségekbe ütközzenek.

A CH-Alpha® termékeket gyógyszertárakban is meg lehet vásárolni, de online is megrendelhető.

Használja ki ezt a lehetőséget.

Rendelje meg kedvezményesen!

Halogatni nem érdemes, ha ízületeinek megfelelő gondoskodásra van szükségük!

CH-Alpha 1 dobozos csomag

15.980 Ft helyett14.930 Ft-ért

CH-Alpha Ízületi-Gél

​4.595 Ft helyett3.995 Ft-ért

CH-Alpha Duo csomag

​21.575 Ft helyett18.480 Ft-ért

A kényelmes, gyors GLS-házhozszállítás ára 985 Ft.

Ők már megadták a kellő gondoskodást ízületeiknek

„Két évvel ezelőtt kezdett el fájni a jobb térdem, a röntgenvizsgálatok alapján közepesen súlyos porckopást állapítottak meg. Az orvosom javaslatára többféle készítményt is szedni kezdtem, érdemi változást azonban nem igazán tapasztaltam. Ezután ajánlották nekem a CH-Alpha® -t, pár hét fogyasztás után már éreztem, hogy javul a térdem, a három hónapos kúra után pedig szinte teljesen megszűntek a fájdalmaim. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a készítményre, én biztosan rendszeresen fogom fogyasztani a későbbiekben is és másoknak is csak ajánlani tudom.”

Gere Mihályné

Szombathely

„A csípőmmel másfél éve kezdődtek a gondjaim. Eleinte még csak a lépcsőn járás  kezdett nehezebbé válni, később a fájdalom már nyugalmi állapotban is jelentkezett. Szeretek sportolni, biciklizni, futni, de a csípőfájdalmam sajnos ilyenkor is gyakran előjött. Az ortopéd orvosom röntgenre küldött, coxarthrosist állapítottak meg. Speciális gyógytornát,  izomlazítókat, gyulladáscsökkentőt javasolt, és ő ajánlotta nekem a kollagén fogyasztását is. Fél éve kezdtem el szedni a  a CH-Alpha®-t, azóta szinte teljesen eltűntek a fájdalmak, nem sántítok,  sportolás közben is érzem, hogy sokkal könnyebb lett a mozgás.”

Horváth András

Debrecen

Hasznos tudnivalók az artrózisról,a CH-Alpha termékekről és a vásárlásról

Mi az az artrózis és miért veszélyes?

Az artrózis magyarul ízületi porckopást jelent, ez a leggyakoribb ízületi betegségek egyike, általában a térd, a csípő és a gerinc érintettségével jár. Világszerte közel 135 millióan szenvednek benne, komolyan rontja az életminőséget, fájdalmakkal, a mozgás jelentős korlátozottságával jár.

Az ízületi gyulladás ugyanaz, mint a porckopás?

Bár sok tünetük egyezik, például ugyanúgy ízületi fájdalommal járnak, az ízületi gyulladás (rheumatoid arthritis) nem azonos a porckopással. Ez egy autoimmun sokízületi gyulladás, amely kezelés nélkül ízületi destrukcióval, deformálódással jár, és akár mozgáskorlátozottsághoz, rokkantsághoz is vezethet. Kezelésében fontos szerepet játszik a kiváltó ok, a gyulladás csökkentése, illetve az immunrendszer megváltozott működésének kezelése.

Hogyan segít az ízületi gyulladás esetén a CH-Alpha® Ízületi-Gél?

A hidrolizált kollagén mellett más természetes összetevőket is tartalmaz, melyek többek között az ízületi gyulladás csökkentésében is segítenek. – Boswellia serrata (tömjén) kivonat – az ízületi gyulladások specialistája, mind az osteoarthritis, mind a rheumatoid arthritis esetében gátolja a gyulladást, szerepet játszik az ízületi szövet leépülésének késleltetésében, csökkenti az ízületek duzzanatát. Javítja a duzzadt ízületek vérellátását és ezáltal fokozza a mozgékonyságukat – Zingiber officinale gyökér (gyömbér) kivonat – a gyömbérnek erős gyulladáscsökkentő tulajdonságaivannak, így az ízületi gyulladás, a reuma, vagy a térd degeneratív ízületi gyulladása okozta fájdalomkezelésére is kiváló. Hatására az arthrosis-os vagy rheumatoid arthritis-es betegeknél egyaránt enyhülnek a fájdalmak és csökken az ízületi duzzanat. – Arnica montana virág kivonat – hatásos gyulladás- és fájdalomcsökkentő. Kiváló gyógyír reumatikus panaszokra, zúzódások, rándulások, és izomfájdalmak kezelésére is.

Miért nem mindegy, hogy sima vagy ízületi kollagént használok a porcok erősítésére?

A kollagén szinte mindenhol jelen van testünkben, az izmok, ízületek, inak, porcok, szalagok, csontozat, bőr természetes összetevője. Támogatja elsődleges szöveteink struktúráját, biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát, fejlődését. A CH-Alpha®-ban jelenlévő Speciális Bioaktív Kollagén Peptidek® specialitása, hogy a porcok számára leginkább hasznosítható formában tartalmazza a kollagént, hatásuk klinikai tesztek által igazolt.

Hogyan segíthet a CH-Alpha az ízületek regenerálásban?

Az ízületi porcok állománya fiatalabb korban folyamatosan újraképződik. Később a folyamat jelentősen lelassul, ezért is kell odafigyelni a porcok megfelelő tápanyagellátottságára. Ezt pusztán táplálkozással nehéz biztosítani. A FORTIGEL® speciális ízületi kollagén: oda jut, ahová kell, felhalmozódik a porcokban, hogy itt fejtse ki megfelelő hatását.

Vásárlással kapcsolatos gyakori kérdések

Hogyan vásárolhatja meg a CH-Alpha termékeket?

A CH-Alpha termékeket a viszonteladó partnereinknél vagy a webáruházunkban vásárolhatja meg. Online megrendelés esetén a termék árát és a szállítási költséget többféleképpen is kiegyenlítheti: bankkártyás fizetéssel, banki átutalással (a megrendelés után, de a szállítás előtt) vagy utánvéttel (a futárnál, személyesen készpénzben.)

Mennyi a szállítási költség?

1 doboz CH Alpha vásárlása vagy 1 db CH-Alpha Ízületi Gél vagy 1 db CH-Alpha DUO csomag esetén 985 Ft. Ha  2 vagy több doboz CH-Alpha-t rendel: a szállítási költség ingyenes.

Mennyi a szállítási idő?

2-3 munkanap Magyarország teljes területén. A szállítást a GLS Csomagküldő végzi.

Hová fordulhat szállítással kapcsolatos kérdéssel?

A szállítással kapcsolatos kérdéseit az oldalunkon található űrlapon keresztül vagy a 0670 5915621-es telefonszámon teheti fel. A kérdésre igyekszünk mihamarabb válaszolni.

A CH-Alpha gyártója: GELITA Health GmbH, Uferstr. 7, 69412 Eberbach, Németország© Forgalmazó: Atrima Group Kft. 1136 Budapest, Tátra u. 5, office@atrima.hu, Tel: 0670 5915621Adatvédelmi elveink